Diari Més

Successos

Detinguts dos Àngels de l'Infern per extorsionar a un tatuador de Tarragona

Els arrestats exigien a la víctima el pagament de 2.000 euros mensuals sota l’amenaça de destrossar-li la mà amb un martell

Imatge d'una marxa del grup Motor Club Hells Angels.

Detinguts dos membres del Motor Club Hells Angels per extorsionar a un tatuador de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos membres del Motor Club Hells Angels han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra per extorsionar el propietari d’un estudi de tatuatges de Tarragona i com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació i violació de domicili. La víctima va denunciar que un grup integrat per tres homes l’havien abordat amb violència mentre l’intimidaven amb un martell i el van obligar a entrar de nou a casa seva. Un cop dins, un dels homes el va amenaçar que li destrossarien la mà amb el martell mentre els altres dos regiraven les estances a la recerca de diners. Els delinqüents li van sostreure 300 euros i li van exigir el pagament de 2.000 euros mensuals. Després de declarar en seu judicial el jutge va decretar l’ingrés provisional a presó d’ambdós arrestats. Hores d’ara els investigadors continuen les gestions d’investigació i no es descarten que es produeixin més detencions.

El 21 de març els Mossos van rebre una denúncia del propietari d’un estudi de tatuatges de Tarragona que explicava que quan sortia del seu domicili, el 16 de març, un grup integrat per tres homes l’havien abordat amb violència mentre l’intimidaven amb un martell per obligar-lo a entrar de nou a casa seva. Un cop dins, un dels homes el va amenaçar mentre els altres dos regiraven les estances a la recerca de diners. Els delinqüents li van sostreure 300 euros, segons ells, per cobrir les despeses del desplaçament. Durant el temps que van estar a l’interior del seu domicili li van donar diversos cops de puny i el van amenaçar amb el martell amb l’amenaça que li esclafarien la mà. En comprovar que només disposava de 300 euros li van exigir el pagament de 2.000 euros mensuals. La víctima va manifestar que coneixia a un dels assaltants i que era el vicepresident del Motor Club Hells Angels. Aquest home li va fer saber que el motiu de l’extorsió era, d’una banda, que la víctima havia tingut una relació sentimental amb la seva parella. La segona raó tenia a veure amb la competència professional que segons ell li feia, donat que també tenia un estudi de tatuatges a Santa Coloma de Gramenet. Relacionat amb aquest darrera motivació, l’agressor li va retreure el fet que la víctima hagués fet córrer dins del món dels tatuadors que els integrants d’aquest grup es dediquessin a extorquir i a segrestar persones. Les gestions dutes a terme per part dels investigadors de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions van permetre identificar dos dels tres assaltants, un dels quals va ser detingut in fragranti el 30 de març en un centre comercial de Barcelona, quan intentava cobrar el primer pagament. Es tracta d’un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona. El segon home, de 26 anys i veí de Sant Feliu del Llobregat, va ser detingut el 31 de març a Barcelona.

tracking