Diari Més

Seguretat

Tarragona i el Camp realitzaran una nova prova de sirenes

La prova, gestionada per Protecció Civil, serà el dimecres 13 d'abril

Tarragona i el Camp realitzaran una nova prova de sirenes

Tarragona i el Camp realitzaran una nova prova de sirenesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera prova de sirenesd'avís a la població per risc químic del 2016 es duràa terme el proper dimecres 13 d'abril. Es realitza per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans coneguin el so, estiguin preparants i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència.

Al llarg de la jornada, es comprovarà que els sistemes d'alerta d'activació del PlaseQcat funcionen correctament a tota Catalunya. Hiparticiparan un total de 36 municipis.

L’activació de les sirenes és farà per sectors de risc i en diferents fases.

A la demarcació, la prova començarà al Poligon Nord Tarragona, que inclou les localitats següents:Constantí, El Morell, Els Garidells, Els Pallaresos, La Pobla de Mafumet, Perafort, Tarragona Nord i Sant Salvador i Vilallonga del Camp. L'activació de les sirenes en alerta començarà a les 11:20 del matí i finalitzarà a les 11:30.

La comprovació continuarà al Poligon Sud Tarragona i afectarà a la Canonja, Salou, Tarragona i Vila-seca. En aquest cas, les sirenes en alerta s'activaran a les 11:40 i s'acabarà a les 11:50.

A les Terres de l'Ebre, Tortosa i Flix se celebrarà un simulacre, que en ambdós municipis, començarà a les 10:40 i clourà a les 10.50.

tracking