Diari Més

Empresa

Repsol assoleix el 97% dels compromisos del Pla de Sostenibilitat

Ha acomplert els seus objectius en 36 de les 37 accions compromeses, i seguirà desenvolupant la tasca pendent dins del Pla de Sostenibilitat 2016

Repsol assoleix el 97% dels compromisos del Pla de Sostenibilitat

Repsol assoleix el 97% dels compromisos del Pla de SostenibilitatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repsol ha acomplertel 97% dels compromisosque havia adquirit amb el Pla de Sostenibilitatdel Complex Industrial de Tarragona2015,que identificava i responia a les expectatives sobre l’activitat del Complex Industrial. El pla recull 37 accions voluntàries relacionades amb el medi ambient, la seguretat, el desenvolupament de la comunitat, les pràctiques laborals i els drets humans.

Entre els compromisos adquirits i acomplerts, destaquen l’alliberament del cabal ecològic al riu Gaià, la protecció de la biodiversitat de l’entorn, la reducció de les emissions de CO2, la col·laboració en iniciatives socials, culturals, educatives i esportives, i l’impuls de la figura del Panel Públic Assessor.

De les 37 accions compromeses 36 s’han completat totalment. L’acció restant s’ha completat en tots els seus apartats a excepció del referent a la determinació del nivell dels compostos orgànics volàtils dins del Complex Industrial de Tarragona en condicions singulars, atès que aquestes es refereixen a quan s’està realitzant una parada, i durant el 2015 no se n’ha realitzat cap. Aquesta és la raó per la qual s’ha estès la seva realització a l’exercici 2016, en estar programada per a aquest any una parada.

El Pla de Sostenibilitat 2015 es va elaborar a partir d’una sèrie d’estudis d’identificació d’expectatives que van incloure més de 700 entrevistes i enquestes amb representants de diferents àmbits de la societat relacionats amb l’activitat del Complex Industrial, com institucions públiques, societat civil i empleats. Mitjançant aquest, es reforça el compromís de Repsol amb la sostenibilitat i la transparència, i es respon formalment i sistemàtica a les expectatives de l’entorn del Complex Industrial.

Es pot consultar l’informe de tancament del Pla de Sostenibilitat 2015 a la web del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

tracking