Diari Més

Successos

Detingut un Mosso de Tarragona per avisar una xarxa de narcos que els investigaven

Segons han informat fonts policials, després de ser arrestat i declarar en seu policial, l'agent dels Mossos d'Esquadra ha quedat en llibertat en espera de ser citat pel jutge que investiga la xarxa

Comissaria central dels Mossos d'Esquadra de Tarragona, situada al barri de Campclar.

Detingut un Mosso de Tarragona per avisar una xarxa de narcos que els investigavenACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels 29 detinguts en l'operació que la Policia Nacional ha culminat aquesta setmana contra una xarxa acusada d'introduir i comercialitzar cocaïna, heroïna i marihuana a Saragossa i Catalunya és un mosso d'esquadra de Tarragona, acusat d'avisar l'organització que se'ls investigava.

Segons han informat a Efe fonts policials, després de ser arrestat i declarar en seu policial, l'agent dels Mossos d'Esquadra ha quedat en llibertat en espera de ser citat pel jutge que investiga la xarxa.

La Policia Nacional ha detingut en diverses fases 29 persones en una operació en la qual va intervenir cinc quilos de cocaïna, 236 grams d'heroïna, 2,3 quilos de marihuana i 37.000 euros en efectiu, així com armes de foc.

La Policia va començar a investigar aquesta xarxa al setembre de l'any passat, en detectar la presència d'un grup establert a Saragossa, integrat principalment per ciutadans d'origen colombià.

Els agents van seguir la pista d'un dels membres del grup, que venia cocaïna des d'un domicili a Saragossa i, estirant el fil, van aconseguir identificar la resta d'integrants de la banda: una part estaven establerts a Saragossa, els que es dedicaven a la distribució directa al consumidor, mentre que els altres, els capitostos de la xarxa, els proveïdors i els transportistes, operaven des de diverses localitats de l'àrea de Barcelona.

tracking