Diari Més

Castells

David Lobo será el nou cap de colla de Sant Pere i Sant Pau

La nova tècnica compta amb castellers amb experiència com Jordi Gaya, Josep Maria Pascual 'Pasqui' i Martín Escano

David Lobo considerava que encara li quedaven dues temporades per adquirir coneixements, però el suport rebut l'ham emputjat a la desició.

David Lobo será el nou cap de colla de Sant Pere i Sant PauFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Lobo serà el nou cap de colla dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, després de ratificar-se el pròxim divendres 8 d’abril, durant l’assemblea extraordinària, que tindrà lloc abans de l’assaig. Després de la dimissió sobtada del cap de colla Àngel Oriol, la colla va quedar en mans d’una junta gestora a l’espera de què es presentés una nova candidatura. Aquest dilluns es tancaven les llistes amb una única proposta, l’encapçalada per David Lobo.

Segons ha explicat David Lobo al Diari Més, «la seva candidatura és continuista. Només hi ha un canvi de files». El punt fort de la proposta són els tres segons caps de colla que acompanyaran a David Lobo en aquesta aventura, que són Jordi Gaya, Josep Maria Pascual ‘Pasqui’ i Martín Escano. Tots tres han estat al capdavant de l’entitat en temporades anteriors.

Pel que fa a les pinyes, Carlos López continuarà al capdavant amb altres membres que també l’acompanyaven la temporada anterior, i que «sense cap dubte van fer una molt bona feina», explica Lobo. Les encarregades de substituir a David Lobo amb la canalla, són Anna Maria Muñoz i Mar Pascual, que ja han format part de l’equip en altres ocasions i que per tant continuaran amb la línia marcada fins ara.

David Lobo ha explicat al Diari Més que «ser cap de colla era un objectiu a llarg termini. Em semblava que ara no era el moment indicat, ja que considerava que encara em quedaven dues temporades per acabar d’adquirir coneixements. Però els consells i els suports dels castellers m’han portat a prendre la decisió». Per altra banda, Lobo assegura que «no volíem allargar més aquesta situació d’incertesa».

Tot i que encara és aviat per parlar d’objectius i reptes, el nou cap de colla dels de la camisa verda explica que pel que fa al tronc es manté el grau d’excel·lència, «però que malauradament, la canalla ha crescut». Lobo assegura que «durant aquesta temporada es mirarà cap a nous horitzons, mantenint sempre els peus a terra».

tracking