Diari Més

Espectacle

Leticia Sabater homenatja les discoteques dels anys 90 a Tarragona

La Sala Premium, situada al carrer Rebolledo, va reunir gairebé 200 tarragonins per veure l'actuació de la presentadora catalana

La Leticia Sabater va ballar i va fer-se fotos amb tots els assistents.

Leticia Sabater homenatja les discoteques dels anys 90 a TarragonaFacebook/Premium

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presentadora, cantant i actriu catalana Leticia Sabater va visitar Tarragona, concretament la Sala Premium del carrer Rebolledo. En Toni Vera i l’Aurora Paños, propietaris de la sala de festa, van ser els artífexs d’aquesta iniciativa, que va reunir prop de 200 persones.

L’estrella de la nit va fer dos passes, un a les dues de la matinada i l’altre a dos quarts de cinc. Entremig, Leticia Sabater va fer-se fotos i va estar ballant i parlant amb els presents. La majoria de les persones que hi havia a la discoteca destaquen la simpatia i amabilitat de la cantant.

La intenció era «recuperar la sonoritat dels locals dels 90, com el Cucudrulus o el Carpe Diem», explica Toni Vera, propietari de l’establiment. A més, la festa de dissabte va ser una manera de reivindicar que «fa uns anys hi havia 14.000 persones a Tarragona que sortien de festa, i actualmentn’hi ha 2.500. Aquí passa alguna cosa», afegeix Vera.

tracking