Diari Més

Judicial

El Tribunal de Duisburg tanca el cas del festival Love Parade sense judici penal

Els pares de les dues víctimes tarragonines, Clara Zapater i Marta Acosta, asseguren que «es senten com si els hi haguessin tornat a matar les seves filles»

La tarragonina Clara Zapater i la cambrilenca Marta Acosta van perdre la vida en festival Love Parade, celebrat el 24 de juliol de 2010 a Duisburg.

El Tribunal de Duisburg tanca el cas del festival Love Parade sense judici penal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis anysdesprés de la tragèdia de la Love Parade, en la que varen morirla tarragonina Clara Zapater i la cambrilencaMarta Acosta, elTribunal de Duisburgtanca el cas sense celebrarcap judici penal, i per tant sense atribuir responsabilitats polítiques.Pels pares de les dues joves, aquesta decisió ha estat«una bufetada. Ens sentimcom si ens haguessintornat a matar les nostres filles», explica el comunicat que han enviat els pares de les víctimes.

«Estem molt decebutsamb les lleis alemanyes. Han tornat a vulnerar els nostres drets fonamentals», expliquen. Els pares de les dues joves que estudiaven a Alemanya i que van morir el passat 24 de juliol de 2010 a Duisburg, asseguren que recorreranla decisió fins al Tribunal d'Estrasburg, si fos necessari.

tracking