Diari Més

Literatura

Frederic Porta inicia el cicle de presentacions literàries al Corte Inglés

El seguiran una desena d’autors reconeguts

Frederic Porta inicia el cicle de presentacions literàries al Corte Inglés

Frederic Porta inicia el cicle de presentacions literàries al Corte InglésCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El periodista tarragoní Frederic Porta va participar del programa d’actes de celebració de Sant Jordi del Corte Inglés, amb la presentació del llibre'Barça inèdit. 800 històries de la història', que ha escrit conjuntament amb Manuel Tomás, membre del centre de documentació del F.C. Barcelona. Es tracta d’una obra en honor als 116 anys del club blaugrana. Explica la seva història a través dels centenars d’anècdotes que el conformen, moltes d’elles desconegudes, fins i tot, pels seguidors més dedicats.

El programa de celebració del Corte Inglés compta amb gairebé una desena de presentacions de llibres al mes d’abril, algunes de les quals seran d’autors reconeguts a tot el país. Frederic Porta va donar el tret de sortida, ahir, i el seguirà Víctor Amela, una setmana després. El periodista realitzarà una conversa literària sobre la seva última novel·la 'La filla del capità Groc', amb què va ser guardonat amb el Premi Ramon Llull 2016.

El dijous 14, a les set de la tarda, en Rafel Nadal i la Sílvia Alcàntara presentaran, respectivament, 'La maledicció dels Palmisano', una novel·la sobre l’amor durant la primera guerra mundial, i Els dies sense glòria, un retrat sobre la infelicitat de tota una generació.

També hi participarà un dels autors catalans contemporanis més reconeguts, Márius Serra. Serà el dilluns 18 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre. El periodista i escriptor explicarà la seva última novel·la 'Res no és perfecte a Hawaii'. És una història plena d’intrigues i descobertes, que narra les peripècies d’un jove periodista hawaià, Tom Rodley que cobreix i investiga un possible atemptat, juntament amb Jane Auden, una antiga companya d’estudis.

Hi haurà més presentacions de diferents temàtiques, des de llibres d’humor a autoajuda.

tracking