Diari Més

L'ICAT i l'Ajuntament continuen amb el procés d'elaboració de l'ordenança de protecció animal

La trobada ha servit perquè els representants de l’ICAT presentessin a la regidora la Secció de Dret Animal del Col·legi

L'ICAT i l'Ajuntament continuen amb el procés d'elaboració de l'ordenança de protecció animal

L'ICAT i l'Ajuntament continuen amb el procés d'elaboració de l'ordenança de protecció animal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, Manel Albiac, i el president de la Secció de Dret Animal, JoseFerrándiz, s’han reunit amb la regidora de Serveis a les Persones i Salut Pública de l’Ajuntament de Tarragona, Ana Santos, per reprendre el contacte entre les dues institucions en el context d’elaboració de la futura Ordenança Pública de Protecció Animal, actualment en fase d’elaboració alconsistori.

La trobada ha servit perquè els representants de l’ICAT presentessinala regidora la Secció de Dret Animal del Col·legi, una de les pioneres a l’Estat i amb una gran activitat en la defensa dels drets dels animals, i oferir la seva experiència per tot allò que el consistori necessiti en aquest procés. La regidora Anna Santos s’ha compromès a, un cop estigui consensuat el text de l’ordenança, presentar-la a l’ICAT.

El degà de l’ICAT, Manel Albiac, ha manifestat que «agraïm l’Ajuntament que ens doni la possibilitat d’estar assabentats de primera mà de les iniciatives que tenen a veure amb el civisme, la qualitat de vida i en general el progrés social de la ciutat, i per tot això els advocats tarragonins sempre estem disposats a posar el nostre gra de sorra». El president de la Secció de Dret Animal del Col·legi, Jose Ferrándiz, es mostra confiat que «la nova ordenança suposarà un avenç important en la protecció dels drets dels animals a Tarragona, un pas que era necessari i del que cal agrair la voluntat política a l’hora de donar-lo».

tracking