Diari Més

Indústria Química

L'AEQT presenta al Conseller d'Empresa els factors claus de la Indústria Química al territori

El preu de l'energia elèctrica ha estat un dels temes destacats

L'AEQT presenta al Conseller d'Empresa quins són els factors claus de la Indústria Química al territori

L'AEQT presenta al Conseller d'Empresa quins són els factors claus de la Indústria Química al territoriCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta Directiva de l’Associació Empresarial Química de Tarragona ha rebut aquest matí la visita del Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el senyor Jordi Baiget. Els representants del sector químic s’han reunit a la mateixa seu de l’AEQT amb el màxim dirigent de la conselleria, que ha vingut acompanyat pel Secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio; i per la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Carme Mansilla.

L’AEQT ha volgut aprofitar aquesta primera visita oficial del Conseller Baiget per exposar-li quins són els factors claus de competitivitat pel sector, fent una radiografia de present i de futur per a la Indústria Química al Camp de Tarragona. El president Jesús Loma-Ossorio ha explicat que cal avançar en aspectes tan importants com els referents al preu de l’energia elèctrica, l’avenç en algunes infraestructures estratègiques o l’agilització de tràmits, que afavoreixin la competitivitat del territori davant la possibilitat d’atraure inversions.

El Conseller Baiget s’ha posat a disposició de l’Associació Empresarial Química per tal de poder treballar conjuntament i assolir aquesta millora en els factors de competitivitat. El Conseller ha fet arribar als assistents el compromís del Govern en l’acompanyament de les empreses per poder ser competitives a nivell global.

tracking