Diari Més

Lleure

Tarragonajove proposa més de 50 activitats per aquesta primavera

El 15 d’abril comença la nova programació de cursos, tallers i actes, d’inscripció i entrada gratuïta.

Tarragonajove proposa més de 50 activitats per aquesta primavera

Tarragonajove proposa més de 50 activitats per aquesta primaveraAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova programació de primavera de TarragonaJovepresenta una oferta que combina lleure, cultura, formació i ocupació. Del 15 d’abril al 18 de juny, s’han programat més de 50 tallers, actes i activitats gratuïtes dirigides a joves de 12 a 35 anys. Els tallers, que són trimestrals, compten amb cinctemàtiquesprincipals:teatre, cuina, esports, creació audiovisual i llengua japonesa. Es tracta de tallers estables setmanals que fixen un objectiu o projecte comú sobre el qual se’n derivaran accions i manifestacions lúdiques i culturals.

L’espai d’oci nocturn és clau en la recerca i exploració d’alternatives lúdiques i educatives per part de la Conselleria de Joventut. Així doncs, una nova entrega de 4 enigmes nocturns permetran triar entre un seguit d’aventures amb dracs, portes encriptades i concursants de reptes impossibles.Una de les prioritats de la Conselleriaper aquest 2016 serà fomentarl’equitat de gènere als espais joves amb la inclusió de mesures i accions de sensibilització especialment entre el grup de joves de 12 a 20 anys. Sobre aquesta línia d’acció estratègica es programen activitats formatives com el Tattoa’m, cos i emocions a flor de pell, amb la intenció de captar tant l’atenció de les noies joves com la seva percepció sobre l’amor romàntic.Altres activitats destacades del programa Primavera Tarragona Jove són la sessió esportiva de Bubble Football, el taller de 'hamma beads' amb motiu del 20è aniversari del personatge d’animació virtual Pokemon, el projecte Rap Mètrica a càrrec del jove tarragoní Bawk, i el projecte Sansa Youtubers, que a llarg termini i des de la mirada jove, podria convertir Sant Salvador amb la primera experiència comunitària en el desenvolupament d’una xarxa social per a la promoció d’un barri.

En total, són un global de 55 propostes de cursos, actes i activitats dirigides a joves i de caràcter gratuït.Les inscripcions s’obriran a partir del dijous 7 d’abril mitjançant el web www.tarragonajove.org o bé, es podran tramitar presencialment als espais joves. Consultatota la programació al PDF, adjunt a l'esquerra.

Primavera Tarragonajove 2016

tracking