Diari Més

La Canonja

L'espectacle '¡Vaya par de dos!' arriba al Festival de Màgia Impossible

El festival portarà mags de renom a la Canonja els dies 8, 9 i 10 d'abril

Imatge d'un dels actes del festival de l'any passat.

L'espectacle '¡Vaya par de dos!' arriba al Festival de Màgia Impossible de la CanonjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més la Canonja acull el Festival de Màgia Impossible, un esdeveniment cultural amb una programació de qualitat que ja s'ha fet un lloc dins del calendari de les nostres comarques.

La presentació oficial del Festival es farà el dia 6 d’abril a les 5 de la tarda al Castell de Masricart. El primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Salvador Ferré, acompanyat pel Mag Gerard de Teatre Màgic i un representant de Batall Produccions seràn els encarregats de presentar el programa i les actuacions de l'Impossible 2016. Tot seguit i per amenitzar l'espectacle Felix Brunet ens presentarà'El domador de puces' de Felix Brunet. Un cop fet aquest tast, els plats forts se serviran el cap de setmana a l’Orfeó Canongí. El divendres dia 9, la Gala internacional de màgia un cop més, sota la direcció artística del Mag Gerard ens farà un aperitiu de les darreres novetats internacionals.

Dissabte dia 9 a la plaça Mestre Gols, a les 12 del migdia, Pepin Banzo ens portarà un espectacle adreçat als més petits de la casa amb regust americà.

L'espectacle principal del festival el podrem gaudir aquest mateix dissabte a les 9 del vespre amb la presentació de 'Vaya par de dos!' amb Sara Escudero y Miguelillo,la fantàstica Sara Escudero, guanyadora del 'Club de la Comedia'i actual col·laboradora del programa de televisió Zapeando de la Sexta, i el mag Miguelillo, un dels mags més divertits del panorama nacional, s'uneixen per donar-nos més d'una hora de riures i màgia a parts iguals. Improvisacions, textos originals i efectes sorprenents de màgia són algunes de les coses que podrem veure en aquest espectacle que suposa una autèntica novetat.

El diumenge, reprendrem el format habitual de l’Impossible amb una gran cercavila humorística a càrrec de 'Les fotografiers'que sortirà a les 12 del migdia de la font de la Raval i arribarà a la plaça del Castell, on ens rebrà el mag Eduard Juanola amb el seu espectacle Hocus Pocus.

La Cloenda de l’impossible, serà el diumenge dia 10 a les 6 de la tarda a l’Orfeó Canongí amb Chequín, la història d’un màgic viatger que arriba a un hotel molt especial.

Entrades

Enguany, com a novetat, ja es poden adquirir les entrades i els abonaments pels diferents espectacles a través de la web Codetickets (fins a 3 hores abans de l'inici de l'espectacle) i al Castell de Masricart (fins el 7 d'abril, les tardes de dilluns a divendres de 4 a 8 i els matins de dimarts, dimecres i divendres de 9 a 1. I divendres 8 d'abril, només pel matí) . Tot i així, gran part dels espectacles son gratuïts, per la qual cosa us animem a que visiteu la web de la Canonja.

El primer tinent d'alcalde de l'àrea de cultura, Salvador Ferré, comenta que un dels objectius de les jornades és «a més a més d’oferir qualitat, que es pugui gaudir dels diferents espectacles a preus populars, amb la intenció que ningú es quedi al marge d’aquest esdeveniment que transforma per 3 dies la Canonja. Així, a banda d’oferir diversos espectacles gratuïts, els de pagament es presenten amb l’oferta dos al preu d’un».

tracking