Diari Més

Policial

Tarragona registra tres detinguts en 24 hores per violència masclista

Els avisos dels veïns han permès dues de les detencions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona ha registrat tres detencions en poc més de 24 hores, entre diumenge passat i ahir dilluns, per violència masclista, ha informat avui el consistori tarragoní.

La primera detenció es va produir a les 16.47 hores de diumenge i a l'arrestat li consten dos episodis de maltractaments a la seva dona.

Un veí va alertar els agents d'una forta discussió al pis del costat i en anar-hi, també van sentir una baralla i van trobar l'home amb símptomes d'haver begut i un nen petit plorant.

La dona també va relatar que la seva parella estava molt nerviosa i que havia begut, però no va voler presentar denúncia perquè, si l'home entrava a la presó, perdrien els pocs recursos que tenien.

El segon arrest es va registrar a les 6.49 hores d'ahir, després que l'agressor clavés un cop de cap a la seva parella a l'interior d'un cotxe i li fes una lesió al front, segons el relat de la víctima davant la policia.

També la va treure del cotxe i la va arrossegar, presumptament, pel paviment fins que ella es va poder refugiar en un centre mèdic i demanar ajuda.

El personal mèdic va ser qui va avisar la Guàrdia Urbana, després de la qual cosa una patrulla va acompanyar la dona a l'hospital i una altra va anar al domicili de l'agressor.

Els agents van trobar el presumpte agressor just quan aquest aparcava el cotxe per pujar a l'habitatge i el van detenir per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i un delicte lleu de danys.

Finalment, a les 17.35 hores d'ahir, la Guàrdia Urbana va detenir un altre home que va confessar que havia discutit amb la seva parella i que l'havia empès contra la paret.

També en aquest cas, els agents van acudir per l'avís d'un veí, alertat pels crits de la dona.

La víctima primer va assegurar que no havia passat res, però sagnava pel nas, tenia els llavis inflats i esgarrapades al coll, davant la qual cosa al final va reconèixer l'agressió, però va assegurar que no volia presentar denúncia ni sotmetre's a un reconeixement mèdic

tracking