Diari Més

Música

Status Quo farà escala a Tarragona el 20 d'agost en la seva gira mundial

Actuaran a la TAP en la qual serà l'última gira en format elèctric de la banda

Statu Quo farà escala a Tarragona el 20 d'agost en la seva gira mundial

Statu Quo farà escala a Tarragona el 20 d'agost en la seva gira mundialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda britànica Statu Quo farà escala a Tarragona el 20 d'agost en la seva gira mundial'The Last Night of the Electrics', informa la productora tarragonina Zero Produccions.

El concert està programat per al 20 d'agost a la Tarraco Arena Plaça (TAP) i és una iniciativa de la productora local Zero Produccions en col·laboració amb la promotora britànica Cuffe&Taylor.

Les entrades, amb un preu mínim de 45 euros, sortiran a la venda a les dotze del migdia de dilluns que ve 4 d'abril i es podran adquirir a les pàgines web de Zero Produccions i la TAP i en les principals plataformes de venda d'entrades (Ticketmaster, Carrefour, Halcon Viatges, El Corte Inglés).

També es posaran a la venda entrades a la xarxa habitual de Sala Zero (Shiva Records, Discos Arsis, Discos Qui'k i Discos Spook).

'The Last Night of the Electrics' és un repàs per tota la història i grans èxits de Statu Quo des de la seva fundació el 1962.

El concert suposarà, a més, l'última oportunitat de gaudir de la seva música en format elèctric, ja que els britànics han anunciat que aquesta serà l'última gira mundial de la banda i que a partir d'aquí, només se'ls podrà veure en format acústic

tracking