Diari Més

Cultura

La «Primavera Cultural» arriba als Centres Cívics de Tarragona

10 tallers monogràfics i 4 sortides diferents des del 13 d'abril fins el 16 de maig

La «Primavera Cultural» arriba als Centres Cívics de Tarragona

La «Primavera Cultural» arriba als Centres Cívics de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia 13 d’abril comença la «Primavera Cultural» de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona que s’allargarà fins el 16 de maig amb diferents activitats. S’oferiran un total de 10 tallers monogràfics i 4 sortides diferents, una de familiar, una nocturna, un instawalk i un recorregut per la Tarragona Medieval, que pujarà al Campanar de la Catedral de Tarragona. Les activitats sumen un total de 450 places en activitats com tallers de cuina, fotografia, art floral i massatge per a nadons.

Un any més es convoquen dos concursos, el 30 d’abril arriba la cinquena edició del Concurs de Pintura a l’aire lliure que, com a novetat, ofereix la categoria infantil i també se celebra la tercera edició del Concurs d’Instagram #Centrescivicstgn i coorganitzat amb la Comunitat d’instagramers de Tarragona @igerstgn i Tarragona 2017 on es podran penjar les fotografies del 18 d’abril a l’11 de maig.

Com a novetat, s’ha organitzat l’activitat per a l’observació del Trànsit de Mercuri per davant del sol el dia 9 de maig, un esdeveniment que succeeix una vegada cada 8 anys, i que s’habilitarà un espai per veure-ho al Centre Cívic de Torreforta durant tota la tarda.

D’activitats infantils, el dia de Sant Jordi, hi haurà activitats especials a les 5 ludoteques de la xarxa i l’oficina Europe Direct, oferirà els contacontes dels Tarraconins, que començaran dimecres 13 d’abril a les 17:30h al Centre Cívic de Sant Salvador. A banda dels contes per al públic familiar, el Centre Cívic de Sant Salvador, acollirà el SANSAcústic, un cicle de concerts acústics de petit format de músics amateurs.

Durant la celebració de la Primavera Cultural, tots els halls dels Centres Cívics, acolliran diferents exposicions itinerants, amb la novetat de l’exposició «Els paisatges de Pyrene» al Centre Sociocultural de la Part Alta del 26 al 30 d’abril. Aquesta exposició, va acompanyada de la conferència«La Meteorologia a l’abast de tothom» d’en Ramón Baylina i Conxi Ciurana, de Meteopallars. Del 9 al 31 de maig, el pati de l’IMET, acollirà l’exposició dels quadres participants al V Concurs de Pintura a l’aire lliure.

tracking