Diari Més

La Generalitat busca una solució alternativa al concurs pel Palau d'Esports

El Govern proposa deixar sense efecte l'adjudicació de les obres

Palau d'Esports de Tarragona

Palau d'Esports de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat proposa deixar sense efecte l’adjudicació del Palau d’Esports dels Jocs del 2017, i buscar una solució alternativa al concurs per tirar endavant les obres d’aquest equipament imprescindible pels Jocs. Demà, des d’Infraestructures.cat, el Govern proposarà al Consell d’Administració no validar el contracte de l’execució de les obres del poliesportiu a la zona esportiva de Camp Clar. La Generalitat assegura que durant aquesta setmana es buscarà una solució al respecte.

La decisió s’ha pres després que tant la primera com la segona empresa adjucatària per construir el Palau d’Esports es tiressin enrere. A la tercera empresa, la constructora COMSA, no se li ha ofert la construcció del pavelló. Així doncs, el destí de l’equipament és incert, tot i que ha d’estar a punt al juny del 2017.

Ni la primera UTE formada per Dragados, Garcia Riera i Gombau, ni la segona, SAU, Calaf i Copisa s’han vist en cor a tirar el projecte endavant. Els seus pressupostos oscil·laven entre els 8 i els 9 milions d’euros. La segona UTE va renunciar a la construcció del Palau d’Esports perquè ho considerava econòmicament inviable.

Demà a les set de la tarda, l’Ajuntament de Tarragona ha convocat un plenari extraordinari i urgent amb un únic punt del dia: aprovar definitivament el projecte d’urbanització de l’Anella Mediterrània dels Jocs del 2017. El dijous, una delegació del Comitè Internacional dels Jocs arribarà a Tarragona per avaluar la situació actual.

tracking