Diari Més

Cultura

El TEDxPlaçadelFòrum 2016 fa un clam a la diferència

La nova edició, que se celebrarà el 27 de maig, es farà al Metropol per ampliar l'aforament, després de l'èxit de l'any passat

El TEDxPlaçadelFòrum 2016 fa un clam a la diferència

El TEDxPlaçadelFòrum 2016 fa un clam a la diferènciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la bona acollida que va assolir el primer TEDx organitzat a Tarragona, el passat mes de febrer de 2015 i sota la temàtica'Conseqüència positiva', arriba la segona edició del TEDxPlaçadelFòrum. Aquest any la gran cita durant serà la tarda del dia 27 de maig al Teatre Metropol i sota el paraigua de 'I si ho fem diferent?'.

Per aquesta edició el TEDxPlaçadelFòrum augmenta la seva capacitat de les 100 places de la primera edició i canvia l’emplaçament pel Teatre Metropol que disposa d’un aforament de més de 500 persones.

Potenciar l'esperit crític

L’edició d’enguany vol ajudar a reflexionar sobre«la importància de l’esperit crític davant el pensament únic, sobre les diferents alternatives que cal cercar a cada pas del camí lluny de la simplificació de les idees», segons expliquen els organitzadors. En aquest sentit constaten que «el món ha canviat i ens demana noves respostes als grans interrogants, noves vies per passar a l'acció, opcions diferents».

El programa comptarà amb personalitats del món de la medicina, la ciència, la música, l’economia o l’esport, entre d’altres. Alguns dels conferenciants d’aquest TEDxPlaçadelFòrum seran el científic Samuel Sánchez, investigador de nanorobòtica, Odile Fernández, doctora en medicina i escriptora; Javier Creus, especialista en economia col·laborativa; Marc Castellnou, inspector del cos de bombers i analista d’incendi forestal; Oliver Schulbaum, impulsor de la Fundación Goteo; Sandra Lomas, especialista en open government i transparència; i el músic Xavier Lozano.

Canvi d'ubicació

Les entrades per aquest esdeveniment es posaran a la venda el proper divendres 1a les 16 h i es podran adquirir a través del web www.tedxplaçadelforum.com a un preu de 18 euros. Aquest any el TEDxPlaçadelFòrum canvia la seva ubicació al TeatreMetropol després que les 100 localitats de l’edició del 2015 s’exhaurissin en una hora.

tracking