Diari Més

Ensenyament

Demà s'inicia la preinscripció escolar a Tarragona

L'alumnat de l'Escola l'Arrabassada accedeixen, per primer cop, a l'institut

La davallada demogràfica a la ciutat suposa una reducció de 170 infants respecte al curs passat.

Demà s'inicia la preinscripció escolar a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dimecres, 30 de març, s’inicia el període de Preinscripció pel segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria als centres educatius.

L’oferta dels centres docents de la ciutat a P3 és de 1401 places mentre que el nombre d’infants empadronats a Tarragona nascuts el 2013 és de 1231. La davallada demogràfica a la ciutat suposa una reducció de 170 infants respecte al curs passat. Aquest any com a novetat, els grups de P3 de l’escola pública parteixen d’una ràtio general de 23 alumnes (22 en els centres d’entorns d’alta complexitat). Aquesta mesura pot evitar el tancament de grups, a la vegada que és un factor que pot afavorir la qualitat i atenció educativa a les aules. Una vegada els pares i mares hagin presentat la seva sol·licitud al centre desitjat, serà l’administració educativa qui analitzarà la demanda i la possibilitat de reduir grups. En la passada preinscripció, el 96% de les famílies van tenir plaça en el centre demanat en primera opció a P3.

A primer d’ESO s’augmenta en un grup l’oferta del municipi per fer front a la incorporació de l’alumnat de sisè, que passa a la secundària. És el volum d’alumnat més nombrós dels darrers anys. Això és degut a la incorporació de l’alumnat de l’escola l’Arrabassada, que per primer cop accedeix a l’institut.

tracking