Diari Més

Turisme

En Clipster gaudeix de les seves primeres vacances a Tarragona

Aquest click que ja s'ha convertit en una estrella d'Instagram ha passat la Setmana Santa a la ciutat, coincidint amb l'estrena de la nova sèrie de fotografies 'En Clipster va de vacances'

En Clipster gaudeix de les seves primeres vacances a Tarragona

En Clipster gaudeix de les seves primeres vacances a Tarragona@Clipsterbcn

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El click més famós d’Instagram ha fet parada i fonda a Tarragona aquests dies de Setmana Santa. Des del divendres 25 i fins el dilluns de Pasqua, el Clipster —el click hipster, tal com ell es defineix al seu perfil d’aquesta xarxa social— ha recorregutels carrers tarragonins per conèixer de primera mà els monuments i els espais més emblemàtics de la ciutat. La visita coincideix amb l’estrena de la nova sèrie d’instantànies 'En Clipster va de vacances'.

Fa uns dies el perfil d’Instagram de Tarragona Turisme avançava la notícia. El click es va posar en contacte amb el Patronat de Turisme, per conèixer quins eren els escenaris que no podia perdre’s en una visita a la capital tarragonina, tal com expliquen des de Tarragona Turisme.La Catedral, la Tàrraco romana, el Pont del Diable o els actes de Setmana Santa. Aquests son alguns dels espais i dels moments que han estat ‘instagramejats’. «Li vam fer una llista amb els imprescindibles», afegeixen des del Patronat.

La de Tarragona, serà la primera de les vacances d’en Clipster que es compartirà a Instagram, però aquesta sèrie el durà per tota Catalunya. De moment, tots aquells qui vulguin veure com han estat les seves aventures ho poden fer amb l’etiqueta #EnClipsterVaATarragona. I és que el click hispter ha fet de tot per Tarragona: des de provar elChartreuse fins a visitarel Pont del Diable,la Catedral i fer parada a la platja.

tracking