Diari Més

Denúncia

Denuncien un nou abocador il·legal al costat del centre d'oci Les Gavarres

Els veïns denuncien que estigui en aquest estat ja que és una zona prou transitada

Denuncien un nou abocador il·legal al costat del centre d'oci Les Gavarres

Denuncien un nou abocador il·legal al costat del centre d'oci Les GavarresCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tarragonins han detectat una nova zona d’abocador il·legal de deixalles, aquesta vegada al costat del centre comercial de les Gavarres, al terme municipal de Constantí. El camí que enllaça el supermercat Lidl el polígon de Riuclar havia estat en unes condicions acceptables fins als últims mesos, que s’han començat a trobar punts d’acumulació de deixalles. Així ho denunciava el veí Rafa Algar, que cada matí utilitza el camí per anar a treballar. «És una vergonya la quantitat de gent que passem per allà, també Mossos i Policia Local, i que ningú faci res al respecte», es queixava. El que més sorprenia Algar, però, era el fet que hagin aparegut recentment, «potser que s’han anat netejant altres zones, ara tothom ve cap aquí a embrutar. Vaig veure, fins i tot, una nevera», explicava.

Fustes, electrodomèstics, plàstic, mobles i, sobretot, molta runa d’obres, són alguns dels elements que es poden trobar formant els munts de residus. A més, just al costat de les deixalles i ha un cartell que indica «abocador clausurat», tot i que això no ha sigut un impediment per cobrir tota la zona de residus. L’àrea on s’aboquen les deixalles es troba en un lloc de pas, així que no és difícil de localitzar. El centre d’oci Les Gavarres està a tocar del solar i el camí que el voreja permet el pas habitual dels vehicles.

Fa pocs dies també es va denunciar una situació similar, però a l’altre costat de la ciutat. Els veïns del camí del Llorito es van queixar de què la zona cada cop estava més desatesa, i que s’havien format uns abocadors il·legals amb tota varietat de deixalles. En aquest cas, des de la regidoria es va informar que s’obligarà a l’amo a netejar el seu solar, ja que és de titularitat privada, i que, si es nega a fer-ho, haurà d’assumir els costos dels serveis de neteja de l’Ajuntament. A més, també van proposar posar una tanca per tal de què no es repeteixi la situació.

tracking