Diari Més

Empresa

Un projecte tarragoní entre els més finançats per Verkami

El projecte Citysens presenta jardins verticals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un disseny vertical personalitzable, un sistema de reg automàtic i un estalvi de fins al 50% en aigua i nutrients. Aquestes són les principals característiques del disseny que planteja els jardins de Citysens.

«Sempre hi ha un temps i un espai per a les plantes. Citysens proposa un disseny vertical personalitzable i un sistema de reg automàtic perquè ni els més urbanites es quedin sense el seu petit racó verd a casa.»

Així ens presentava Verkami, l'espai digital de micro finançament de projectes innovadors, a l'octubre de 2015, tot just unes setmanes després que Citysens es fes present per intentar recollir el màxim suport per als seus nous jardins verticals. Avui, els nous jardins verticals són una realitat i ja tenen llar gràcies als 265 mecenes que van apostar pel disseny i la natura a casa.

Citysens proposa un nou jardí vertical que s’adapta a qualsevol tipus d'espai: gran o petit, interior o exterior. Citysens té una estructura vertical de fins a 1,6 m d'alçada.

Té un disseny modular que permet la personalització del jardí per a qualsevol tipus de necessitat, ubicació o preferència. Personalitza l'altura, el color de l'estructura, la posició dels testos i el tipus de plantes.

Citysens va iniciar campanya el 5 d'octubre de 2015, i aquesta va finalitzar el 13 de novembre. L'objectiu inicial era recaptar 10.000 € que s'han vist àmpliament superats pels 26.218 € que han resultat de la confiança dipositada en el projecte. Durant la campanya, les recompenses es van centrar en oferir les diferents possibilitats i models de jardins i plantes a preus insuperables.

Els jardins Citysens permet tenir 4 plantes en l'espai d'una, amb flexibilitat per incorporar més varietat de plantes i sempre oferint la possibilitat de personalitzar l'estructura. Els jardins verticals Citysens són també més fàcils d'instal·lar i mantenir que els jardins de paret. Té una estructura vertical de fins a 1,5 m d'alçada i 30 cm d'ample. Té un reg hidropònic, les plantes s’alimenten de les sals minerals que van dissoltes en l’aigua de reg. És un sistema net, eficient i sostenible per a la cura de les plantes en ambients urbans. A més, estalvia fins a un 50% en aigua i nutrients, i té un consum elèctric de només 0,15€/ any. L’estructura està fabricada en polipropilè injectat d’alta qualitat 100% reciclable.

Un projecte de tarragoní entre els més finançats per Verkami

Un projecte de tarragoní entre els més finançats per VerkamiCedida

tracking