Diari Més

Denúncia

El propietari de l'abocador il·legal del Llorito l'haurà de netejar

L’Ajuntament l’insta a netejar-lo o ho farà de forma subsidiària

Imatge de les deixalleries que hi ha a l'abocador.

El propietari de l'abocador il·legal del Llorito l'haurà de netejarJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament farà un requeriment administratiu al propietari del solar del Camí del Llorito perquè el netegi. Ho farà arran de la denúncia, que publicava el Diari Més en l’edició d’ahir, de què diferents zones del camí han esdevingut un gran abocador il·legal que acumula tot tipus de deixalles.

En tractar-se d’un solar privat, l’Ajuntament no hi pot actuar directament, sinó que en primer lloc, ha de demanar al propietari que s’ocupi de la neteja. En cas que no se’n fes càrrec, l’administració pot actuar de forma subsidiària i realitzar la neteja i el manteniment, tot i que les despeses aniran a càrrec del propietari del solar.

Ahir Ivana Martínez, regidora de Medi Ambient i Neteja de Tarragona, i tècnics de l’Ajuntament van fer una visita al solar, per valorar l’estat d’abandonament en el qual es troba. Van arribar a la conclusió que el solar del camí del Llorito s’ha convertit en una zona on es fan intercanvis de productes, com de roba, o electrònics vells, i que la millor solució seria instal·lar una tanca perquè no s’hi pugui accedir des del camí.

Ivana Martínez va voler deixar molt clar que des de l’Ajuntament «no érem conscients de què el solar estigués en tan males condicions», que sabien que no sempre estava net però que no estaven al cas de què arribés a tal extrem de deixadesa. A més, va agrair als ciutadans que donessin l’alerta, explicant que és una bona manera d’estar al cas del que passa al territori.

tracking