Diari Més

La Trono es transforma aquest cap de setmana per rebre 'Ventura'

La sala acollirà els diferents espais on es desenvolupen les escenes de l'obra

Imatge de la obra teatral 'Ventura' de Cristina Clemente.

La Trono es transforma aquest cap de setmana per rebre 'Ventura'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana la Sala Trono de Tarragona acomiada la temporada d'hivern amb l'obra'Ventura', de Cristina Clemente.L'autora ja va estar present a la Sala amb una obra de gran èxit. Araproposa un text que va néixer després de la mort sobtada del seu pare, fet que va provocar la seva«necessitat de parlar sobre l'atzar, sobre el destí i els girs que pren la vida depenent de les pròpies decisions», assegura.

Dues vides ben diferents, les de la Maria i la Teresa. La Maria, una metgessa de Celrà casada amb un metge i amb dos fills. La Teresa ha estattota la vidapendentdel seu germà, que en un accident quan era petit el va deixar en cadira de rodes. Malgrat les diferents circumstàncies, cadascuna de les vides té els seus moments bons i els seus moments dolents. Els caràcters dels personatges s’aniran formant amb l’experiència viscuda, tot i que l’atzar també hi tindrà molt a dir.Quatre vides diferents unides per un sol fet.

L'obra es va estrenar en el marc del Festival Temporada Alta 2015 a la casa noucentista Can Pagans, que és el domicili particular dels dos actors, David Planas i Meritxell Yanes.

Ara, la Sala Trono de Tarragona es transformarà per acollir els diferents espais on es desenvolupen les escenes de l'obra. Per l'espectador serà una oportunitat de viure una experiència teatral diferent i de veure les possibilitats de la petita sala de teatre de la Part Alta de Tarragona.

tracking