Diari Més

Processó

La coral Àncora i de la Banda de Música de Sant Llorenç, novetats a la processó del divendres de Dolors

Recorrerà els carrers de la Part Alta el divendres 18, a partir de les 8 del vespre

La coral Àncora i de la Banda de Música de Sant Llorenç, novetats a la processó del divendres de Dolors

La coral Àncora i de la Banda de Música de Sant Llorenç, novetats a la processó del divendres de DolorsAnna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gremi de Pagesos de SantLlorenç i SantIsidre organitza la tradicional processó pels carrersde la Part Alta, el divendres18, divendres de Dolors.

La processóincorpora dues novetats enguany. En primer lloc, es recupera la participació, acompanyant el Sant Crist, de la degana de les Corals Tarragonines, l’Àncora, fundada per Josep Anselm Clavé, que interpretarà, durant el recorregut de la processó, els Goigs de La Pietat i del Sant Sepulcre.

A més, tancant la processó, hi participarà per primer cop, la Banda de Música de Sant Llorenç composada per: Flauta, Clarinet, Saxo, Fagot, Trompeta, Trompa, Tuba i Caixa. Interpretaran les peces: Nuestro Padre Jesús, Piedad, Cordero de Dios i Setmana Santa a Tarragona.

Itinerari

La processó recorreràseguirà el següent recorregut:Arc de Sant Llorenç, Coques, Merceria, Major, Misericòrdia, Cos del Bou, Peixateria, Pl. del Rei, Pl. Fòrum, Mercè, Pl. de Sant Antoni, finalitzant a l’Església Gòtica de Sant Llorenç.

La Processó anirà precedida pels Armats de la Confraria de La Sangde Constantí i processionaran els dos Misteris gel Gremi, obra de l’arquitecte modernista Josep M. Jujol, La Mare de Déu de La Pietat i el Sant Sepulcre. Amb el Sant Crist de la Secció de Senyores. També hi participaran, el Penó amb alumnes del Col·legi Sant Pau, les corresponents Bandes de Timbals i els Armats del Gremi.

Prèviament, a les 19 h, se celebrarà un Viacrucisper l’interior de l’Església de Sant Llorenç, presidit pel Sant Crist de la Pietat, que serà oficiat per Mn. Raimon Mateu.

Concert de l'Àncora

La coral Àncoraoferirà, per 30è any consecutiu, el seu concert de Setmana Santa. Aquest Concert es durà a terme, com d’habitual a l’Església de Sant Llorenç, la vigília del diumenge de Rams, a les 20h, sota la direcció de la Sra. Sílvia Virgili.

tracking