Diari Més

Educació

Europe Direct TGN i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV posen en marxa el cicle #eurotertulies

Els debats seran al Museum Cafè, cada dimarts mentre duri el curs acadèmic, i a partir de les 8 de la tarda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre d’informació Europe Direct de l’Ajuntament de Tarragona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV enceten un nou cicle de debats al voltant de qüestions relacionades amb la Unió Europea. La iniciativa, denominada #eurotertulies, es durà a terme el segon dimarts de cada mes, mentre duri el curs acadèmic. Cada una de les cites del cicle girarà al voltant d’una temàtica concreta de la realitat europea, lligada a la realitat política, social i econòmica de la Unió.

Les #eurotertulies s’han plantejat com un debat obert, informal però rigorós, a partir de l’exposició inicial d’un expert en la matèria per donar pas a continuació a què els assistents puguin expressar les seves opinions i plantejar els interrogants que puguin tenir sobre el tema a debat. L’objectiu és donar a conèixer la Unió a la ciutadania.

Les tertúlies tindran lloc al Museum Cafè, a partir de les 8 de la tarda. La cita està oberta a la ciutadania en general.

Relacions entre el Regne Unit i la UE

El cicle #eurotertúlies s’inicia amb una proposta de debat sobre les relacions entre la Unió Europea i el Regne Unit; el periodista i professor de la Universitat Pompeu Fabra doctor Christopher Tulloch exposarà la seva visió sobre el tema.Aquesta és la primera de les tres #eurotertulies programades per la Facultat de Ciències Jurídiques i el centre d’informació Europe Direct Tarragona per aquest curs acadèmic. El cicle es reprendrà a partir de l’octubre, durant el curs 2016-17.

tracking