Diari Més

Química

El Coordinador dels Parcs Químics de Seguretat de l'AEQT rep la Menció Honorífica dels Bombers

Francesc Aiguasenosa ha estat guardonat el divendres 11 en acte a Lleida

El Coordinador dels Parcs Químics de Seguretat de l'AEQT rep la Menció Honorífica del Cos de Bombers

El Coordinador dels Parcs Químics de Seguretat de l'AEQT rep la Menció Honorífica del Cos de BombersCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida va acollir divendres l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor i les Mencions Honorífiques que atorga el Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Coincidint amb la diada de Sant Joan de Déu, festa patronal dels bombers, es van lliurar un total de 324 medalles, que premiaven l’antiguitat al Cos i la realització de serveis excepcionals.

Entre els distingits en l’acte presidit pel Conseller d’Interior Jordi Jané, hi havia el Coordinador dels Parcs Químics de Seguretat de l’AEQT, Francesc Aiguasenosa. La distinció es va entregar per la col·laboració constant que ha tingut durant els darrers 15 anys amb el Cos de Bombers de la Generalitat, i especialment perquè des del seu càrrec de responsable dels Parcs Químics de Seguretat dels polígons industrials ha fomentat i potenciat la formació d’una gran quantitat de personal. També per la seva continuada col·laboració i el foment de tot tipus d’activitats formatives en l’àmbit de les intervencions amb productes químics.

Port de Tarragona

El Port de Tarragona,va rebre el passat divendres, una menció honoríficaper part dels Bombers de la Generalitat, en l'acte de lliurament de les Medalles d'Honor i les Mencions Honorífiques als membres del Cos de Bombers de la Generalitat.

tracking