Diari Més

Comunicació

Diari Més Digital es presenta a Port Aventura

L’acte ha comptat amb una àmplia representació dels agents del territori

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diari Més Digital ha celebrat el seu acte de presentació aquest vespre a Port Aventura, que ha coincidit amb el 12è aniversari de l'edició en paper i el número 3.000 d'aquesta. Més de dues-centes persones han assistit a l’esdeveniment, que ha comptat amb una àmplia representació dels representants polítics, econòmics i culturals de tot el Camp de Tarragona.

En la seva intervenció, el director general de Tamediaxa, empresa editora de Diari Més, ha recordat els 12 anys d'història de la capçalera, una «rara avis» a Catalunya i a tot l'estat espanyol. I és que Diari Més és l'únic diari gratuït en català.

«Repartim 25.000 exemplars diaris i a dos quarts de deu del matí ja no en queden», ha constatat Abelló, fent referència a l'èxit del mitjà, que s'ha consolidat com una referència pels lectors.

Interactivitat i contingut multimèdia

El director de Diari Més Digital, Carles Magrané, ha estat l'encarregat de presentar davant dels assistents les característiques que defineixen el nou projecte, i que són la interactivitat, la immediatesa i una aposta clara i des del primer dia pels nous formats, com els mapes i les fotografies interactives, les infografies, etc.

Després de la projecció d'un dels vídeos elaborat per la redacció de Diari Més Digital, els alcaldes de Vila-seca, Josep Poblet, i de Salou, Pere Granados, han comentat, en un ambient distès, el paper que té la capçalera.

Música del territori

Joan Reig ha estat l'encarregat de posar el toc musical de la vetllada, acompanyat del guitarrista Sergi Esteve. El músic ha interpretat alguns temes d'Els Pets, així com d'altres autors i ha recordat la importància de «fer territori».

Diari Més Digital es presenta a Port Aventura

Diari Més Digital es presenta a Port AventuraCristina Aguilar

tracking