Diari Més

Els hotels de Reus freguen el 95% d'ocupació els caps de setmana

La xifra baixa a un 70% la resta de dies, després d'un juliol moderat

Imatge d'arxiu de l'Hotel Gaudí de Reus.

Els hotels de Reus freguen el 95% d'ocupació els caps de setmanaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els hotels no són aliens als fenòmens turístics. A Reus, l'assemblea regional dels Testimonis de Jehovà va ajudar a aconseguir que el juliol no arribés a ser «fluixet, fluixet», si bé «no ha estat el que esperàvem», segons relata el president del sector hoteler a Reus de l'AEHT, Magdaleno Pareja.

L'ocupació es va quedar al voltant del 70% i l'any passat s'arribava al 80%. L'entrada de l'agost ho ha dinamitat tot. Pareja assenyala que hi havia «incertesa» sobre què passaria, però el primer cap de setmana d'agost es va tancar «amb gairebé un 95% d'ocupació» i, tenint en compte les reserves que s'estan registrant, es podria arribar al ple absolut de cara als dies previs al 15.

El portaveu dels hotelers a Reus comenta que la capital del Baix Camp depèn que s'omplin els allotjaments «de Salou i de la costa» o que els preus siguin massa elevats, i afegeix que s'acostuma a treballar amb reserves d'última hora. També puntualitza que, entre setmana, l'ocupació baixa fins al 70%, quan l'agost acostuma a ser «bastant lineal». Amb tot, espera que la temporada s'allargui fins al setembre o més enllà.

tracking