Diari Més

Veïnal

Neix la mascota La Negreta, la nova cara festiva de la FAVR de Reus

La nova imatge acompanyarà al Campi, l'altra mascota de l'entitat

La Negreta amb la Zoe Lozano, l'alumna que l'ha dissenyada

Neix la mascota La Negreta, la nova cara festiva de la FAVR de ReusAlejandro Navarro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escola pública Cèlia Artiga va ser la seu de l'acte de presentació d'una nova mascota per a la ciutat de Reus ahir dijous a un quart de dotze del matí.

La Negreta, inspirada en l'avellana típica reusenca, es convertirà en la nova cara de la Federació

d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR). Així doncs, a partir d'ara, La Negreta acompanyarà al Campi, l'altra mascota de l'entitat veïnal, que està inspirat en el campanar de l'Església Prioral de Sant Pere de Reus.

La proposta del disseny de la nova mascota ha estat escollida en un concurs en el qual s'han rebut més de 200 propostes d'alumnes de diferents centres de la ciutat. I, en el que, finalment, la proposta guanyadora ha estat la de Zoe Lozano, una alumna de la mateixa escola Cèlia Artiga. El disseny destaca pel seu fort toc característic de Reus, amb un element tradicional de la zona com és l'avellana, i per la seva senzillesa. L'acte va servir per reconéixer a la guanyadora i per fer la presentació oficial en un pati en que els alumnes més petits van gaudir d'una ceremònia oficiada per als alumnes dels últims cursos.

A partir d'ara, i, en endavant, La Negreta esdevindrà un nou element festiu per a les festes que organitzi tant la FAVR com les diferents entitats veïnals que conformen el teixit de la ciutat.

La missió de les mascotes és la de difondre valors de civisme que preocupen a la ciutadania, en el marc d'una campanya realitzada conjuntament entre la Federació d'Associacions de Veïns de Reus i l'Ajuntament.

tracking