Diari Més

Urbanisme

Una passarel·la sobre la carretera de Bellissens permetrà circular a vianants i ciclistes entre Vila-seca i La Canonja

Aquesta es troba al terme municipal de Reus i donarà continuïtat a l'antic camí de Vila-seca a la Canonja i a la xarxa ciclable

La passarel·la

Construiran una passarel·la per a vianants i ciclistes sobre la T-315 a ReusTerritori

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori ha adjudicat les obres per a construir una passarel·la per a facilitar la mobilitat de vianants i ciclistes i creuar per sobre la T-315, a Reus. Els treballs, que s'han adjudicat per un import de prop d'1,3 MEUR, començaran durant el segon semestre d'enguany i tindran un termini d'execució de nou mesos.

Aquesta passarel·la permetrà donar continuïtat a l'antic camí de Vila-seca a la Canonja i també a la xarxa ciclable que el Departament està desenvolupant per a connectar Reus amb aquests dos municipis. L'actuació compta amb finançament de la UE provinent del fons Feder.

La nova passera, de formigó, tindrà una longitud total de 190 metres i una amplada de 3,5 metres. Travessarà perpendicularment per sobre la T-315 (anomenada en aquest àmbit avinguda de Bellissens) i connectarà amb el camí existent amb rampes paral·leles a la carretera, tot adaptant-se al planejament urbanístic.

tracking