Diari Més

Societat

L'INS Baix Camp de Reus serà la seu del Campionat de Catalunya de Farmàcia i Parafarmàcia

L'empresa L'ORÉAL Dermatological Beauty és la patrocinadora de l'esdeveniment on participen 8 centres educatius de Catalunya

Dues alumnes del CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia de l'INS Baix Camp realitzant pràctiques a la farmàcia del centre educatiu.

L'INS Baix Camp de Reus serà la seu del Campionat de Catalunya de Farmàcia i ParafarmàciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'INS Baix Camp serà aquest dimarts seu autonómica del Campionat Catskills de Farmàcia i Parafarmàcia. Catskills és un programa d'innovació pedagògica per promoure i demostrar l'expertesa i les competències de l'alumnat de formació professional de Catalunya, en aquest cas de Farmàcia i Parafarmàcia, estudis que es duen a terme al centre reusenc.

El programa s'articula al voltant de l'organització d'uns cicles de campionats d'àmbit català, estatal i internacional en què l'alumnat que hi participa ha de demostrar les seves destreses i habilitats en diferents modalitats.

En aquest certamen l'alumnat del cicle formatiu de grau mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia competeix amb 8 centres de tota Catalunya en tècniques de venda dermocosmètica, visibilitat de lineals i xarxes socials. L'empresa L'ORÉAL Dermatological Beauty és la patrocinadora del certamen d'aquesta modalitat. Diversos facultatius de farmàcies del Camp de Tarragona assistiran també com a tècnics experts.

tracking