Diari Més

EDUCACIÓ

La subvenció al menjador escolar per al curs 2023-2024 de Reus es podrà sol·licitar des del 5 de juny fins al 10 de juliol

Com l'any passat, el tràmit de sol·licitud de l'ajut per al curs 2023-2024 es pot fer via telemàtica o presencial

Imatge d'arxiu d'un menjador escolar.

La subvenció al menjador escolar per al curs 2023-2024 de Reus es podrà sol·licitar des del 5 de juny fins al 10 de juliolAJ. REUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus torna a prioritzar enguany l'alumnat de les famílies en situació de vulnerabilitat social en la convocatòria de les bases que regeixen la concessió de subvencions per a l'assistència als menjadors escolars durant el curs 2023-2024. Es poden beneficiar d'aquests ajuts les famílies de l'alumnat d'ensenyaments obligatoris d'educació infantil i primària, d'Educació Secundària Obligatòria i els que tenen un grau de discapacitat reconegut, tant si estan escolaritzats en centres ordinaris o en centres d'educació especial, dels centres educatius de la ciutat sufragats amb fons públics que compleixin els requisits establerts. La sol·licitud es pot presentar des del dilluns 5 de juny fins al dilluns 10 de juliol, tots dos dies inclosos, donat que la nova convocatòria d'aquests ajuts s'ha publicat avui, 2 de juny, al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT).

Presentació i resolució de sol·licituds

Les sol·licituds per rebre aquest ajut es poden presentar fins al 10 de juliol, perquè el període establert enguany per aquest tràmit és de vint-i-cinc dies hàbils des de l'endemà de la publicació al BOPT de la convocatòria. Després d'aquesta data, es podran rebre sol·licituds de subvencions per situacions sobrevingudes que comportin canvis substancials en la situació socioeconòmica de la unitat familiar i que compleixin amb els requisits marcats per la convocatòria.

Requisits

Pel que fa als requisits de la subvenció del curs 2023-2024, el llindar de la renda es calcularà en funció dels membres computables de la unitat familiar i per l'agregació de les unitats de consum que es detallen a continuació, que es mantenen respecte a la convocatòria anterior:

  • Primer adult (sustentadors principals): 11.365,60 euros.

  • Segon adult (sustentadors principals) i altres adults que integren la unitat familiar: 5.682,80 euros.

  • Per cada nen/a de la unitat familiar: 3.409,70 euros.

Més informació en aquest enllaç.

tracking