Diari Més

La Reus Viu el Vi comença aquest divendres amb 25 cellers de set DO

Se celebra durant tot aquest cap de setmana a la plaça Llibertat

L'any passat es van superar la xifra rècord de 100.000 tastos.

La Reus Viu el Vi comença aquest divendres amb 25 cellers de set DOOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de la Llibertat de Reus es convertirà des d'aquesta tarda i fins diumenge en l'epicentre del vi. I és que acull una nova edició, la tretzena, de la Reus Viu el Vi, la fira de les Denominacions d'Origen de l'àmbit territorial de la Cambra. Enguany, hi participaran un total de 25 cellers, ampliant així l'oferta.

Pel que fa a les denominacions d'origen representades, hi haurà la DO Catalunya, la DO Conca de Barberà, la DO Montsant, la DOQ Priorat, la DO Tarragona i la DO Terra Alta. També hi haurà cellers de referència de la DO Cava i les vuit marques del Vermut de Reus representades a la 4a Mostra del Vermut. En total els assistents podran triar entre més de dues-centes referències representatives dels millors vins del territori.

L'oferta gastronòmica

La fira es complementa amb la tradicional oferta gastronòmica elaborada amb productes locals de qualitat. En aquesta ocasió amb la presència dels establiments Forn Llauradó, Terrassa Gaudí, La Vermutera, Ca la Cova, ADN Sistaré, Exalta i Bella Itàlia. També cal comptabilitzar l'estand de la DOP Siurana que presentarà les tradicionals delicadeses elaborades amb el seu oli.

Concurs d'Instagram

La Reus Viu el Vi també premiarà les millors fotos d'Instagram que els assistents facin i pengin a la xarxa durant la fira amb l'etiqueta #MomentsReusViuelVi. En concret es reconeixeran les tres millors instantànies amb un assortit de vins de la Reus Viu el Vi i un àpat per a dues persones en un restaurant de la capital del Baix Camp, a més del diploma acreditatiu.

tracking