Diari Més

Societat

L'equip d'Hoquei del Reus Deportiu es posa a la pell d'una persona cega

Els jugadors han fet un recorregut per l'agència de l'ONCE i pels carrers de Reus amb els ulls tapats i fent ús d'un bastó

Els jugadors del Reus Deportiu han provat de moure's per la ciutat amb els ulls tapats.

L'equip d'Hoquei del Reus Deportiu es posa a la pell d'una persona cegaONCE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip d'Hoquei del Reus Deportiu s'ha posat a la pell d'una persona cega en el marc deles activitats de la Setmana del Grup Social ONCE a Catalunya, sota el lema Amb tu transformem vides.

Els jugadors i jugadores han canviat l'estic pel bastó i amb els ulls tapats amb antifaç i amb l'ajuda dels tècnics en rehabilitació de l'ONCE han experimentat en primera persona com es desplaça una persona cega. Han fet un recorregut per l'agència de l'ONCE i pels carrers de Reus. També han fet tasques domèstiques «a les fosques»: preparar un berenar, doblegar roba, cordar-se les vambes... Després, han explicat als assistents les seves experiències i sensacions, ja que són esportistes acostumats a moure's utilitzant tots els seus sentits i a gran velocitat.

L'activitat ha comptat amb la participació de Fran Sánchez, director de l'ONCE a Reus; Mònica Balsells, presidenta del club Reus Deportiu; Pol Cabré; Pol Martínez; Marc Olivart; Marc Julià i David Gelmà, jugadors del primer equip d'hoquei del Reus Deportiu; Gemma Briva, jugadora de l'equip femení d'hoquei del Reus Deportiu; Paula Pérez i Aran Mazón, jugadors de l'equip de bàsquet del Reus Deportiu; i afiliats i afiliades de l'Organització.

tracking