Diari Més

Circ

Convoquen els Premis Trapezi 2023

Els interessants hauran d'enviar per correu electrònic l'obra abans del 30 de juny

Els Premis Trapezi busquen fomentar el circ i el seu entorn a través del llenguatge audiovisual.

Convoquen els Premis Trapezi 2023Ajuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Municipal Reus Cultura ha convocat els Premis Trapezi 2023 «Experiències de circ» per fomentar el circ i el seu entorn a través del llenguatge audiovisual. El premi és obert a totes les persones físiques majors d'edat que no hagin estat guardonades amb aquests premis amb anterioritat.

L'autor o autora de l'obra guanyadora rebrà un premi de 2.000 euros. Per tal de fer difusió del premi, del circ i de la Fira Trapezi Reus, els creadors de l'obra guanyadora hauran de cedir els drets de propietat intel·lectual corresponents a l'obra, tot i que no de forma exclusiva.

Les obres s'hauran d'enviar per correu electrònic a premis@trapezi.cat i hi ha temps fins al 30 de juny de 2023. El jurat dels premis està format per les següents persones: Laura Carrau (productora de Lau Cau Productions), Julian Waisbord (crític, documentalista i fotògraf de l'APCC), Cristina Cazorla i Alba Sarraute (codirectores artístiques de la Fira de Circ Trapezi Reus) i Iolanda Fontgivell (directora de Festes i Festivals de l'IMRC). El veredicte es donarà a conèixer durant el segon semestre de 2023.

tracking