Diari Més

Societat

Reus activa un pla per detectar la possible presència del Virus del Nil a la ciutat

Aigües Reus ha intensificat la campanya de control contra insectes i rosegadors per la calor

Dos operaris d'Aigües de Reus fent la inspecció d'una claveguera a Reus.

Aigües de Reus intensifica la campanya contra insectes i rosegadors per la calorAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aigües de Reus ha començat a intensificar les accions contra insectes i rosegadors previstes en el programa de control de plagues que du a terme al llarg de l'any. La primavera i l'estiu, quan la temperatura puja, són les estacions que concentren la major part d'intervencions, entre les quals sempre hi ha un seguiment de les larves de mosquits en les zones verdes de la ciutat on hi ha acumulacions d'aigua. Aquest any, a més, s'ha activat un programa especial de control i seguiment de la possible presència del Virus del Nil occidental (VNO).

El servei està dissenyat de manera que es fa coordinadament amb les tasques de manteniment que Aigües de Reus ja du a terme de manera permanent a la xarxa de sanejament. La inversió específica en la lluita contra les plagues supera els 100 mil euros anuals.

En tots els casos, els treballs per al control de plagues són duts a terme per personal qualificat, que extrema les precaucions per evitar que es produeixin situacions de risc tant entre el personal com entre la ciutadania. En aquest sentit, sempre s'intenta minimitzar al màxim l'ús de productes químics.

tracking