Diari Més

Premis

Reus celebrarà el 15 de juny els Premis Gaudí Gresol

J. A. Bayona, M. De la Pau Janer i Mariona Escoda són alguns dels guardonats

L'auditori Gaudí del Tecnoparc de Reus acollirà la gala dels

Reus celebrarà el 15 de juny els Premis Gaudí GresolAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus, la Fundació Gresol i El Círcol han presentat la 16a edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència, que es lliuraran el pròxim dia 15 de juny a l'auditori Gaudí del Tecnoparc firaReus, a partir de les 19h.Aquests guardons tenen l'objectiu de distingir persones que han destacat per la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i per la seva vàlua i dedicació.

L'acte de presentació ha comptat amb la participació del president de la Fundació Gresol, Emili Correig, el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats; Teresa Pallarès, regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge de l'Ajuntament de Reus; la presidenta d'El Círcol de Reus, Patrícia Terradellas i el director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues.

Entre els premiats en edicions passades figuren personalitats tan rellevants com Pau Gasol, Valentí Fuster, Luis del Olmo, Ferran Adrià, Juan A. Samaranch, Isidre Fainé, Carles Sentís, Eduard Punset, Antoni Brufau, Mercè Sampietro, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Anna Ferrer, Maribel Verdú, Elena Arzak, Josep M. Pou, Marc Márquez, Jordi Cruz, Joan Pera, Manel Fuentes, Josep M. Mainat, Ildefonso Falcones, María Blasco, Jordi Basté, Marina Rossell, Tricicle, Susanna Griso o Juan Carlos Unzué entre d'altres.

Els premiats d'aquesta edició són:

  • Antoni Cañete – Premi en Lideratge Empresarial
  • Àurea Rodríguez – Premi en Tecnologia i Innovació
  • Josep Ametller – Premi en Medi Ambient
  • Ivana Miño – Premi en Arts Escèniques
  • M. De la Pau Janer – Premi en Literatura
  • Elsa Punset - Premi en Comunicació
  • Esther Giménez-Salinas – Premi Catalana Il·lustre
  • Dr. Eduard Estivill – Premi en Medicina
  • J. A. Bayona – Premi en Cinema
  • Mariona Escoda – Premi en Música

Tots els guardonats assistiran a la gala i recolliran personalment el premi. També compartiran la vetllada i sopar solidari posterior amb tots els assistents. El guardó és una reproducció del bust de l'arquitecte Antoni Gaudí, obra de l'escultor Joan Matamala, realitzat en bronze.

En aquesta ocasió, i com a novetat, el sopar solidari serà en benefici de dues entitats benèfiques com són l'Associació Down Tarragona i la Fundació Esclerosi Múltiple.

tracking