Diari Més

Política

El partit municipalista Entre Veïns Reus aspira a presentar-se a les eleccions generals

La formació ha començat els tràmits necessaris per a modificar el seu àmbit territorial

Imatge de grup de la llista d'Entre Veïns a les eleccions del maig.

El partit municipalista Entre Veïns Reus aspira a presentar-se a les eleccions generalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit municipalista Entre Veïns s'està plantejant presentar-se a les eleccions generals del 23 de juliol. L'alcaldable als comicis locals del passat diumenge, Valentín Rodríguez, explica que ahir ja van fer «els passos notarials» necessaris, consistents en modificar l'àmbit territorial de la formació, per a poder presentar-se a la convocatòria estatal, a l'espera que el Ministeri de l'Interior tramiti la petició en els terminis establerts.

Rodríguez apunta que ja feia temps que estaven debatent presentar candidatura a les eleccions generals, però l'avançament ha precipitat la decisió. El portaveu, que afirma que no serà el presidenciable, detalla que consideren «que cal una alternativa al sistema de partits actual» i que «s'ha d'intentar respondre al perill d'aquesta extrema dreta que va guanyant lloc a poc a poc».

A més, afegeix que la llista està «mig feta», així com part del programa electoral, i que Entre Veïns ha rebut propostes per a concórrer als comicis d'altres municipis, si bé, per al 28 de maig, van preferir centrar-se en Reus i, a partir de llavors, tenir quatre anys per treballar.

tracking