Diari Més

Municipal

Reus licita el servei de manteniment i conservació dels espais verds de la ciutat

El contracte tindrà una vigència de dos anys i compta amb un pressupost d'1,2 milions

L'Ajuntament de Reus ha tret a licitació el manteniment de parc i jardins de la ciutat.

Reus licita el servei de manteniment i conservació dels espais verds de la ciutatAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus ha tret a licitació del contracte del servei de manteniment i conservació d'espais públics enjardinats de la ciutat, amb un pressupost de licitació anual d'1,2 milions. El contacte tindrà una vigència de dos anys, prorrogables per dos possibles anys més.

El contracte inclou el manteniment depunts emblemàtics, jardins de caire històric, jardins temàtics i jardineres, parcs, illetes de zones d'entrada a la ciutat,parcs urbans de barri, barris enjardinats, espais amb jardineria bàsica amb predomini d'arbrat i arbustiva, talussos verds, espais lliures de polígons industrials, zones periurbanes i altres espais amb arbrat i prats sense sistema de reg.

El plec de clàusules de la licitació defineix les tasques a realitzar per l'adjudicatari del contracte, així com els mitjans humans i la relació de vehicles i maquinària que haurà d'adscriure a la prestació del servei. Entre altres aspectes, el plec també preveu les obligacions del contractista en matèria de gestió de residus, seguretat i tractaments fitosanitaris.

El terme municipal de Reus té 1,1 milions de metres quadrats de superfície d'espais verds de diversa tipologia que s'ha de conservar. Una part d'aquesta superfície es conservada pel servei de Jardineria de la Brigada Municipal.

El contracte que ara surt a licitació fa referència al manteniment i conservació de 665.483,80 m² d'espais verds amb major complexitat tècnica i amb requeriments de mitjans humans i maquinària molt especialitzada.

tracking