Diari Més

Successos

Detenen tres persones i desmantellen una plantació amb 5.200 plantes de marihuana a Reus

Els detinguts van passar a disposició judicial i es va decretar presó amb fiança per a tots tres

Imatge de la plantació intervinguda a Reus.

Detenen tres persones i desmantellen una plantació amb 5.200 plantes de marihuana a ReusMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElsMossos d'Esquadra de la comissaria de Reus van detenir el 25 de maig tres persones d'entre 21 i 44 anys, per un delicte contra la salut pública. La matinada del 25 de maig des de la Sala de Coordinació Operativa es va alertar les patrulles de la comissaria de Reus d'un possible robatori en calent en una nau industrial en desús a la carretera d'Alcolea de Reus.

Un cop a la zona els agents van observar que just al davant hi havia estacionada una furgoneta amb les portes obertes i que la porta de la nau estava mig oberta. A l'interior del vehicle hi havia restes de menjar i diversos llums al·lògens de les que es fan servir a les plantacions interiors de marihuana.

Immediatament es van activar altres patrulles de la comissaria de Reus que van entrar a la nau industrial davant l'evidència que s'hi estava cometent un delicte. Ja a l'interior els mossos van localitzar i intervenir prop de 5.200 plantes de marihuana a banda del material necessari per a un cultiu d'aquestes dimensions i característiques: llums al·lògens, aires condicionats, sistemes de ventilació i de reg, així com tota la infraestructura i distribució d'habitacions destinades al conreu de la marihuana.

Durant l'escorcoll de la nau agents de la Unitat d'Investigació van sentir soroll que feien pensar en la possibilitat que hi hagués persones amagades al sostre de l'edifici i que tinguessin la intenció de baixar i fugir del lloc.

Els agents van localitzar i detenir tres homes per un presumpte delicte contra la salut pública i per un altre de defraudació de fluid elèctric. Els detinguts van passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Reus el dissabte dia 26 de maig i es va decretar presó amb fiança per a tots tres.

tracking