Diari Més

Pallarès (Junts) apel·la l'orgull reusenc per omplir les urnes de vots i donar un nou impuls a Reus

Pellicer assegura que, amb Pallarès, «Reus estarà en millors mans» i que «res li farà més il·lusió que passar-li la vara d'alcaldia»

Imatge de Pellicer i Pallarès, l'alcaldable de Junts a Reus.

Pallarès (Junts) apel·la l'orgull reusenc per omplir les urnes de vots i donar un nou impuls a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cap de llista de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha apel·lat «l'orgull reusenc a omplir les urnes de vots per consolidar i donar un nou impuls a un model de ciutat d'èxit i anar lluny per ser una ciutat encara més forta i amb més projecció». A parer seu, «diumenge està en joc el futur de Reus».

«Ens trobem en una cruïlla històrica: entre avançar o retrocedir, entre mirar endavant o mirar enrere, entre voler guanyar el futur o voler tornar a la nostàlgia del passat», ha subratllat en una compareixença solemne acompanyada de l'alcalde i membre de la llista, Carles Pellicer, al mig de la plaça Mercadal.

L'alcaldable ha remarcat que «tenim la millor ciutat i volem continuar sent la millor ciutat». A parer seu, Reus posa les persones al centre, incentiva l'activitat econòmica, fomenta la cultura, promou la llengua la catalana, està compromesa amb el país i gestiona els recursos públics amb responsabilitat. «Per això, tenim un ajuntament sanejat i amb capacitat d'inversió, que ens permet mirar el futur amb ambició. Tenim el millor projecte i tenim el millor equip. Ens estimem Reus i volem seguir treballant per Reus», ha remarcat.

Pallarès ha exclamat que diumenge «guanyarem les eleccions, guanyarem el futur de Reus i seré la primera alcaldessa de la ciutat». En aquest sentit, ha promès que, com a alcaldessa, «governaré per a tothom, sense matisos i sense exclusions. Amb la mà estesa, amb planificació, amb solvència i amb rigor. Seré la mateixa Teresa de sempre», ha ressaltat davant la presència dels membres de la candidatura de Junts per Reus.

Per la seva part, Pellicer ha manifestat que «Pallarès serà qui millor recollirà el meu llegat i portarà la ciutat encara més lluny.Res em farà més il·lusió que, el dissabte 17 de juny, passar la vara d'alcaldia a Pallarès. Reus estarà en les millors mans. Per això, diumenge el vot útil i el vot per Reus té un nom: Teresa Pallarès», ha admès durant la seva intervenció.

En aquesta línia, ha afirmat que «diumenge els reusencs i reusenques hem de consolidar aquest model de ciutat d'èxit». «Som referència en qualitat de vida, en serveis socials, en gestió municipal, en comerç, en innovació tecnològica o en cultura. Som una ciutat per viure, per treballar i per gaudir», ha recordat l'actual alcalde. «I l'única garantia, l'únic valor segur per continuar fent-ho possible, per seguir sent la millor ciutat és Pallarès», ha sentenciat.

tracking