Diari Més

Cosmètica

Freshly Cosmetics amplia el nombre de botigues a l'Estat

Amb les obertures de Saragossa i Santander, la marca reusenca arriba a les 15 Freshly Stores

La nova Freshly Store obrirà aquest divendres a Parc Central.

Freshly Cosmetics obrirà una botiga al Parc Central de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Freshly Cosmetics segueix creixent en retail i es prepara per obrir dos nous punts de venda propis: un a Saragossa i l'altre a Santander. Totes dues seran una realitat al llarg de les pròximes setmanes i se situaran en carrers cèntrics de les dues capitals: al carrer Sant Ignacio de Loyola i al carrer Lealta, respectivament.

Les noves Freshly Stores oferiran als Freshly Fans una experiència de compra única, i podran descobrir i gaudir de la gamma completa de Freshly Cosmetics, amb prop de 90 referències de productes cosmètics amb més del 99% d'ingredients naturals i vegans.

Des de 2019, la marca de cosmètica natural nativa digital i sostenible ha buscat apropar-se als Freshly Fans del país amb obertures als eixos prime de les principals capitals. Aquestes obertures seran la sisena i setena de 2023 i representaran les Freshly Stores número 14 i 15 de Freshly. Abans, però, obriran les portes la Freshly Store Donosti, el pròxim dimecres 31 de maig al Centre Comercial Garbera; i la Freshly Store Palma, que ho farà al llarg del mes de juny al carrer Sant Miquel de la capital balear.

«Amb aquestes obertures arribarem als 15 punts de venda i ens apropem al nostre objectiu per a 2023: comptar amb 20 Freshly Stores, explica Juanma López,Real Estate and Retail Project Manager de Freshly Cosmetics. «Quan vam començar l'any 2016 no ens podíem imaginar arribar fins aquí, però sentim que això és només el començament i seguirem arribant a més Freshly Fans amb noves obertures», ha afegit.

tracking