Diari Més

La Clika aterra a Reus com a part de la seva gira per Catalunya

El 16 i 17 de maig l'espectacle infantil durà a terme 5 actuacions al Teatre Bartina

Imatge d'una actuació de la Clika a Mataró.

La Clika aterra a Reus com a part de la seva gira per CatalunyaIntagram/@laclika.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Clika és un projecte impulsat per les Cases de la Música.Fa més de vint anys que treballen en el sector musical, en els àmbits de la formació, creació, participació i concerts. Un projecte sociomusical sense afany de lucre amb la coparticipació de la Generalitat de Catalunya, Diputacions, Ajuntaments i empreses culturals catalanes.

Aquesta setmana, i, com a part d'una gira que està fent l'espectacle per tots els pobles i ciutats de Catalunya, la Clika aterrarà a Reus, on realitzarà cinc actuacions entre el 16 i el 17 de maig.

Les actuacions seràn, dimarts dia 16 de maig a les 12h, 15h i 18h i el dimecres 17 de maig a les 12h i a les 17h.

Aquest és l'espectacle final deLa Clika,una actuació dels nens i nenes que han preparat el repertori durant tot el curs escolar per cantar ambla banda La Clika en directe.Oferiran un repertori decançons que fomenten l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme o la igualtat de gènere.

En Roc, la Mel, la Shui, l'Aran, en Tomàs, la Reel, en Massin, la Lola, L'Aissatou i la Neu són els personatges de La Clika. Els encanta jugar després de l'escola i fer ple d'activitats, ho fan tot plegats! Els encanta cantar i ballar les cançons de La Clika amb els nens i nenes de primària de les escoles de Catalunya.

Actualment participen a La Clika 350 escoles dels diferents territoris de parla catalana.

L'espectacle té una durada de 50 minuts.

tracking