Diari Més

Medi Ambient

Disset escoles de Reus participen en la campanya 'Let's Clean Up Europe'

Els centres participaran en una recollida de residus el proper 5 de maig

Els alumnes partipants faran el recompte dels residus recollits a la plaça Llibertat de Reus.

Disset escoles de Reus participen en la campanya 'Let's Clean Up Europe'Ajuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus i disset centres de la ciutat durant a terme diferents accions del 5 al 7 de maig per celebrar la campanya Let's Clean Up Europe.

El 5 de maig la majoria d'instituts i escoles de Reus realitzaran una recollida de residus en un espai proper al seus centres que no estiguin urbanitzats, és a dir, en camins, barrancs, rieres i també alguns solars sense urbanitzar però amb accés públic. Un cop feta la recollida, els alumnes, amb cartells i pancartes elaborades prèviament, es dirigiran a la plaça de la Llibertat on es farà recompte dels residus acumulats, per conscienciar de la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura. També s'exposaran fotografies de les recollides i pancartes i murals elaborats pels alumnes amb missatges sobre la conscienciació de no abocar residus al medi natural.

Els centres participants són l'Escola Joan Rebull; l'Escola Prat de la Riba; l'Escola Montsant; l'Escola Isabel Besora; l'Escola Puigcerver; l'Escola Misericòrdia; l'IES Baix Camp; l'IES Gaudí; l'IES Roseta Mauri; l'IES Domènech i Montaner; CEE Font del Lleó; l'Escola Pare Manyanet; el Col·legi La Presentació; CEE Alba de Reus; l'Escola Eduard Toda; l'Escola Doctor Alberich i Casas i l'Escola Rubió i Ors.

La inicitiva té com a objectius: promoure la cura i respecte cap l'entorn natural; lareducció i prevenció de residus; visibilitzar i conscienciar la ciutadania del problema dels envasos i de l'abús dels plàstics; i sensibilitzar per millorar la qualitat de la recollida selectiva de Reus.

tracking