Diari Més

Reus tornarà a ballar a ritme de hip-hop amb el 5é Campionat Rock The Stage

Tindrà lloc durant aquest dissabte al Pavelló Olímpic i les entrades seran solidàries

El Campionat Rock The Stage aterra a Reus amb la cinquena edició

El Campionat Rock The Stage aterra a Reus amb la cinquena edicióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquenaediciódel campionat deHipHop i Danses Urbanes Ciutat de Reus RocktheStage2023 aterra a Reusaquestdissabte. La competició organitzada per l'Escola de Dansa i Arts EscèniquesArtisi el Consell Esportiu del Baix Camp tindrà lloc durant el dia de dissabte al Pavelló Olímpic de Reus.

Aquesta cinquena edició aplegarà uns 500 participants repartits en les 25 escoles del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre, Barcelona, Navarra, Aragó i Las Palmas. En total, s'esperen unes 79 actuacions tant en grup com en individual entre les categoriesBaby, Infantil, JuniorMinisolistaMiniparellesiPremiumi tambéles AbsolutaYouth, Professional, Parelles i Solista. Totes les competicions tindran una entrega de trofeus i també un premi enmetàl·licper als que arribin al top 3.

Enguany, el jurat el formen quatre experts. Dos d'aquests són internacionals, com són l'IronMike, ballarí francès dehip hopamb una àmplia experiència tant en França, Japó i els Estats Units. A més, DanielAsamoah, de Berlín, és un coreògraf queha treballatambEdSheeran i Mariah Carey, entre d'altres. Pel que fa al jurat nacional, el completaran Pol Fruitós i RafaRedvolcon. La jornada competitiva tindrà llocdissabteal matí a partir de les 10 hores i a la tarda des de les 16 hores i es podrà veureonlinea través del canal oficial deYoutubede la competició. Durant el diumenge, el jurat oferirà a l'EscolaArtisde Reus unes classes per a tots aquells interessats en afilar el seu talent en la dansa.

L'entrada al Pavelló Olímpic té un cost de 5 euros i tot el que es recapti anirà destinat en dues associacions solidàries. L'associacióACNEFI, quecol·laboraen projectes permillorarla vida de les persones quepateixenneurofibromatosi i també l'ONGENACH, que ajuda els afectats permalaltiesrares.

tracking