Diari Més

Societat

Reus col·loca una placa commemorativa al Pi de Bofarull

L'Institut Domènech i Montaner és un dels que participa a l'Agenda 2030, amb l'objectiu de treballar el desenvolupament sostenible

Acte d'inauguració d'una placa al Pi de Bofarull de Reus.

Reus col·loca una placa commemorativa al Pi de BofarullAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres al matí s'ha descobert una placa commemorativa al lloc on va arrelar i créixer el Pi de Bofarull, arbre inclòs en la llista d'Arbres Monumentals de Catalunya. L'acte ha començat amb una benvinguda a càrrec de l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, que ha donat la paraula als alumnes de primer d'ESO de l'Institut Domènech i Montaner, presents a l'acte. El centre educatiu és un dels que participa a l'Agenda 2030, amb l'objectiu de treballar el desenvolupament sostenible.Tot seguit s'ha descobert la placa en una trobada en la que ha participat també Hipòlit Montseny, regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública i altres regidors del Govern.

L'alcalde de la ciutat ha volgut remarcar la voluntat del Govern de Reus de posar en valor el patrimoni col·lectiu i, dins d'aquest patrimoni, el patrimoni natural, «una bona mostra del qual és aquest pi centenari que, malauradament no hem pogut conservar perquè la natura fa el seu curs. Però n'hem volgut deixar constància per a les generacions futures, posant en valor aquesta capacitat de la natura de, justament, fer el relleu, amb un pi que ha rebrotat i que ja és visible».

tracking