Diari Més

Política

Maria del Mar Escoda, Manu Pozo, Angie Lopera i Isaac Bonillo tanquen els 12 primers llocs del PSC a Reus

Guaita assegura que les persones de la llista «volen transformar la ciutat i millorar el dia a dia de les persones des de diferents àmbits»

Imatge de les quatre persones que tanquen els 12 primers llocs de la llista de Sandra Guaita (PSC) a Reus.

Maria del Mar Escoda, Manu Pozo, Angie Lopera i Isaac Bonillo tanquen els 12 primers llocs del PSC a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata del PSC a l'alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha presentat quatre noms més quetancaran els 12 primers llocs de la llista per les eleccions municipals de la ciutat. Es tractade Maria del Mar Escoda, Manu Pozo, Angie Lopera i Isaac Bonillo.

La número 9 de la llista de Sandra Guaita, Maria del Mar Escoda, detalla que «com a presidenta de l'associació de veïns i vicepresidenta de la Federació d'Associació de Veïns de Reus (FAVR) sóc conscient de la importància d'escoltar les persones, que se sentin segures i que els barris són vitals i per això han de ser vius». Escoda afegeix que «ser presidenta és treballar a peu de carrer i conèixer el territori i les seves necessitats. Hem de treballar pel respecte, civisme i la convivència».

Manu Pozo és docent de cicles formatius i coordinador de l'FP Dual a l'IES Domènech i Montaner de Reus. Pozo assegura que «és necessari crear sinergies entre els centres educatius i les empreses per fomentar una inserció laboral més directa».

En el número 11 hi haurà l'Angie Lopera, presidenta d'Ajuda'ns a Ajudar. Lopera comenta que «m'agradaria representar el jovent de Reus, perquè mereixem deixar enrere la inestabilitat laboral, tindre un accés a un habitatge digne, que ens escoltin i ens tinguin en compte».

Finalment, Isaac Bonillo, secretari d'economia del PSC, destaca que «treballarem per impulsar l'emprenedoria inclusiva i els projectes que poden tenir un impacte per millorar la qualitat de vida de les persones», i assegura que «els projectes socials són els que permeten generar avenços en la societat. Treballarem per portar empreses a Reus i crear nous llocs d'ocupació a la ciutat».

Sandra Guaita assegura que les persones de la seva llista «volen transformar Reus i millorar el dia a dia de les persones des de diferents àmbits», qui remarca que «de fet, totes elles ja ho estan fent actualment, però se sumen tots al projecte per fer-ho des de la política».

tracking