Diari Més

Comerç

La Llotja acull la jornada 'A Reus Fem Comerç!'

Oriol Cesena ha dut a terme dues ponències

Imatge de la ciquena edició d'

La Llotja acull la jornada 'A Reus Fem Comerç!'Ajuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència de Promoció de Reus ha organitzat, amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, aquest dijous a La Llotja, la cinquena edició de la jornada A Reus Fem Comerç, adreçada als professionals del sectors comerç, serveis i restauració.

A les darreres edicions celebrades els dies 21 de març, 5 de juliol i 18 d'octubre de 2018 i 28 de febrer de 2019 es van tractar els temes de present i futur del comerç com ara la fidelització dels clients, models de consum i el Top Visual, entre d'altres. Les sessions van ser moderades per professionals del sector en format ponència i posterior debat entre tots els assistents.

En aquesta edició s'han fet dues ponències a càrrec de Oriol Cesena, director de la consultora Focalizza i expert en la promoció del comerç i les àrees urbanes.

L'objectiu d'aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre aquestes temàtiques a la ciutat de Reus i en el context global.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha posat en valor poder tenir un espai de reflexió i de debat, «que ens permet aturar-nos un moment, compartir neguits i il·lusions, i poder encarar els reptes que tenim al davant d'una manera més estratègica».

tracking