Diari Més

Urbanisme

Llum verda a la Coromina Industrial de Reus: el Mas Totosaus i el Centre Cívic Ponent quedaran connectats

El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat el projecte d'urbanització de La Coromina Industrial aquest matí

Exterior del

L'Ajuntament de Reus finalitza les obres de rehabilitació del Mas TotosausAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de Govern de Reus ha aprovat de manera inicial aquest divendres el projecte d'urbanització de l'Àrea 3.4 «Coromina Industrial», de gestió privada. La nova urbanització permetrà la connexió viària entre dels dos equipaments municipal: el Centre Cívic Ponent i el Mas Totosaus.

El solar està situat a la illa formada per l'avinguda dels Països Catalans, el carrer de Pau Font de Rubinat i el carrer Camí de Riudoms i el carrer de Roger del Belfort. El terreny era un antic complex industrial que actualment està en desús i on s'hi s'està executant l'enderroc de les naus industrials afectades i dels elements necessaris per poder executar el projecte d'urbanització.

En aquest espai, entre l'avinguda de Països Catalans, el CAP Sant Pere i el Centre Cívic Ponent, s'hi construiran pisos de promoció privada i s'habilitarà una zona verda. Es configuraran els nous vials en una plataforma única i que el Mas Totosaus «s'integrarà» en aquest nou entorn públic.

El juny de 2019 va començar l'enderroc d'algunes naus de l'antiga fàbrica. Actualment, encara queden algunes cobertes per destruir. La previsió inicial és que es puguin construir 200 pisos en dos edificis.

MÉS INFORMACIÓ

Els 200 pisos de l'antiga Coromina de Reus es troben aturats i sense projecte

tracking