Diari Més

Judicial

El TSJC ratifica la sentència favorable a Reus Transport en el litigi laboral pels increments salarials

D'aquesta manera, confirma que els sous s'ajusten a la legalitat vigent

El mateix dia 5 de setembre també reprèn el servei la Línia 11.

Reus Transport posa en marxa les Línies Instituts amb l'inici del curs escolarAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha comunicat aquesta setmana a Reus Transport que desestima el recurs i ratifica la sentència favorable en la demanda col·lectiva pels increments salarials interanuals. D'aquesta manera, confirma que els sous s'ajusten a la legalitat vigent: on, com a tota empresa pública, els increments retributius estan regulats pels topalls que determinen els Pressupostos Generals de l'Estat.

Així, la sentència del 15 de març de 2023 del TSJC dóna la raó a Reus Transport com ja va fer el Jutjat Social número 1 de Reus, amb sentència del 6 de juliol de 2022. Els tribunals desestimen íntegrament la demanda col·lectiva presentada per 28 treballadors on demanaven un increment salarial superior a les limitacions establertes per la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat i confirma que l'empresa municipal abona correctament els salaris.

Tant Reus Transport com l'Ajuntament de Reus han reiterat, des del primer moment de la reclamació laboral, que no podien aplicar un augment salarial superior a les limitacions que fixen les lleis de pressupostos. La ratificació de la sentència valida la postura de l'empresa municipal.

tracking